Medior

Introductie

Gaat jouw hart sneller kloppen van grootschalige infraprojecten? Beschik je over kennis van relevante wet- en regelgeving? Kun jij feilloos samenwerken met technische disciplines? En ben jij de bemiddelaar die in zijn doen en laten ondersteunend, objectief en ontvankelijk is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

[Lees meer…] overContractmanager Mobiliteit en Infrastructuur – Randstad

Introductie

Ben jij meer dan een procesbegeleider? Kun je het verschil maken bij onze opdrachtgevers door verbeteringen op gebeid van duurzaamheid te realiseren? Dan ga je het bij Adjust naar je zin hebben! Je hebt een grote affiniteit met inkopen voor de overheid. En je hebt aantoonbare kennis van de aanbestedingswet. Jouw duurzame bijdrage aan de professionalisering van de inkoop geeft jouzelf en ons energie!

[Lees meer…] overInkoopconsultant Duurzaamheid – Randstad

Introductie

Ben jij meer dan een procesbegeleider? Kun je het verschil maken bij onze opdrachtgevers door verbeteringen op gebeid van duurzaamheid te realiseren? Dan ga je het bij Adjust naar je zin hebben! Je hebt een grote affiniteit met contractmanagement voor de overheid. En je hebt aantoonbare kennis van de wet- en regelgeving. Jouw duurzame bijdrage aan de professionalisering van de contractmanagement geeft jouzelf en ons energie!

[Lees meer…] overConsultant duurzaam contractmanagement – Randstad