Traineeship

Motive Procurement Management Program

About Us

Ben je (bijna) afgestudeerd (hbo of wo) en denk je erover om je het vak als inkoper eigen te maken? Goede keuze! In Nederland is al jarenlang een tekort aan goede inkopers; de inkoopvacatures zijn er meer dan genoeg, maar hoe vind je de juiste weg om kennis en ervaring op te doen om een geschikte kandidaat te zijn, zodat jij die vacature kan vervullen? Adjust heeft hiervoor een uniek traineeship ontwikkeld; het Motive Procurement Management Program.

Banner

Wij zijn ervan overtuigd dat ambitieuze junior inkopers de toekomst in handen hebben, omdat zij in staat zijn hun eigen doelstellingen voor de toekomst vorm te geven.

Hierbij word je als Motivator geholpen met intensieve coaching, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijke effectiviteit.

Wat kun je verwachten?

Meer dan werk alleen

Naast je opdracht bij de opdrachtgever, waar je een inhoudelijke coach toegewezen krijgt, ben je elke week bezig met je eigen persoonlijke ontwikkeling. Alleen zo kom je verder.

Het Motive Procurement Management Program duurt 2 jaar en biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen bij drie verschillende opdrachtgevers in drie verschillende branches. Je ervaart hiermee dat elke branche op zijn eigen wijze inkoopt. De branches zijn divers, zoals bijvoorbeeld zorg, onderwijs, commercieel, (proces- & maak)industrie, overheid. In ieder geval één van de drie opdrachtgevers bevindt zich in de publieke sector. Daar doe je als Motivator ervaring op met Europees Aanbesteden, waardoor je inzicht krijgt in de nut en noodzaak van de stappen van het tactisch inkoopproces.

Gedurende het programma van 2 jaar volg je een aantal verplichte opleidingen die noodzakelijk zijn voor een goede basis als inkoper. Deze verplichte inkoopopleidingen zijn: NEVI 1, de eerste 3 modules van NEVI 2 en IPMA-D, een internationaal erkende opleiding projectmanagement. Indien je reeds in het bezit bent van NEVI 1 of een vrijstelling hebt volg je NEVI 2 volledig.
Daarnaast volg de de trainingen uit de Adjust Academy.

Op je eerste opdracht krijg je 8 uur per week vakinhoudelijke coaching. De vakinhoudelijke coach is een echte inhoudsdeskundige, ook wel “vakidioot” genoemd ;-), binnen de branche en/of opdracht waar jij op dat moment werkzaam bent. Samen met je vakinhoudelijke coach ontzorg je de opdrachtgever en acteer je op hoog niveau.

Naast een vakinhoudelijke coach krijg je ook een persoonlijke effectiviteitscoach; een coach voor je persoonlijke ontwikkeling. Wekelijks schrijf je een weekevaluatie en deze bespreek je 2-wekelijks met je coach.

Daarnaast ben je ook intensief bezig met competentieontwikkeling. We hebben competenties met bijbehorende niveaus vastgesteld waarin je als Motivator groeit gedurende je tijd bij Motive en dit kunt vervolgen bij Adjust. De persoonlijke effectiviteitscoach en je BU-manager dagen je elke 10 weken uit om jezelf op competentieontwikkeling op de juiste wijze te beoordelen.

Image

Even bellen voor meer info?

Team

Kim Bijnen

Business Unit Manager Motive

Team

Jessica Brandt

Motivator

Team

Tijn Derkink

Motivator

Team

Remco van der Valk

Motivator

Team

Akin Keskin

Motivator

Team

Johan Kenter

Motivator

Team

Bente Boonk

Motivator

Team

Anouk Centen

Motivator

Team

Thomas van der Schelde

Motivator

Team

Mark de Bruine

Motivator

Anouschka van den IJssel

Motivator

Jelle Brummelhuis

Motivator

Team

Roan Numan

motivator

Team

Sander Groenevelt

Motivator

Team

Jelle van den Berg

Motivator