Banner

Wij zijn ervan overtuigd dat ambitieuze junior inkopers de toekomst in handen hebben, omdat zij in staat zijn hun eigen doelstellingen voor de toekomst vorm te geven.

Hierbij word je als Trainee geholpen met intensieve coaching, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijke effectiviteit.

Wat kun je verwachten?

Meer dan werk alleen

Naast je opdracht bij de opdrachtgever, waar je een inhoudelijke coach toegewezen krijgt, ben je elke week bezig met je eigen persoonlijke ontwikkeling. Alleen zo kom je verder.

Het Adjust Traineeship Program duurt 2 jaar en biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen bij drie verschillende opdrachtgevers in drie verschillende branches. Je ervaart hiermee dat elke branche op zijn eigen wijze inkoopt. De branches zijn divers, zoals bijvoorbeeld zorg, onderwijs, commercieel, (proces- & maak)industrie, overheid. In ieder geval één van de drie opdrachtgevers bevindt zich in de publieke sector. Daar doe je als Trainee ervaring op met Europees Aanbesteden, waardoor je inzicht krijgt in de nut en noodzaak van de stappen van het tactisch inkoopproces.

Gedurende het programma van 2 jaar volg je een aantal verplichte opleidingen die noodzakelijk zijn voor een goede basis als inkoper. Deze verplichte inkoopopleidingen zijn: NEVI 1, de eerste 3 modules van NEVI 2 en IPMA-D, een internationaal erkende opleiding projectmanagement. Indien je reeds in het bezit bent van NEVI 1 of een vrijstelling hebt volg je NEVI 2 volledig.
Daarnaast volg de de trainingen uit de Adjust Academy.

Op je eerste opdracht krijg je 8 uur per week vakinhoudelijke coaching. De vakinhoudelijke coach is een echte inhoudsdeskundige, ook wel “vakidioot” genoemd ;-), binnen de branche en/of opdracht waar jij op dat moment werkzaam bent. Samen met je vakinhoudelijke coach ontzorg je de opdrachtgever en acteer je op hoog niveau.

Naast een vakinhoudelijke coach krijg je ook een persoonlijke effectiviteitscoach; een coach voor je persoonlijke ontwikkeling. Wekelijks schrijf je een weekevaluatie en deze bespreek je 2-wekelijks met je coach.

Daarnaast ben je ook intensief bezig met competentieontwikkeling. We hebben competenties met bijbehorende niveaus vastgesteld waarin je als Trainee groeit gedurende je tijd bij het Traineeship Program en dit kunt vervolgen bij Adjust. De persoonlijke effectiviteitscoach en je BU-manager dagen je elke 10 weken uit om jezelf op competentieontwikkeling op de juiste wijze te beoordelen.

Image

Even bellen voor meer info?

Member
Kirsten van Gestel

Manager Adjust Traineeship

Member
Anouk Centen

Adjust Trainee

Member
Anouschka van den IJssel

Adjust Trainee

Member
Bente Boonk

Adjust Trainee

Member
Franka Dulleman

Adjust Trainee

Member
Jelle Brummelhuis

Adjust Trainee

Member
Jelle van den Berg

Adjust Trainee

Member
Thomas van der Schelde

Adjust Trainee

Member
Thomas van der Top

Adjust Trainee

Member
Mark de Bruine

Adjust Trainee

Member
Roan Numan

Adjust Trainee

Member
Ruben Haverman

Adjust Trainee

Member
Rick van Reeuwijk

Adjust Trainee

Member
Ylse Molenaar

Adjust Trainee