Team Privaat

Kom jij ons helpen bij inkoopoptimalisaties voor de BV Nederland?

About Us

Binnen het private team kun je het ene moment werken aan het inkoopbeleid van een snelgroeiende foodproducent en het andere een complexe make or buy analyse maken voor een logistiek dienstverlener. Je kunt zowel in teamverband inkoopopdrachten uitvoeren of gedetacheerd zijn.

Banner

Alles komt voorbij in het team van Wiebe van der Weerd. Op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Van capex, marketing en ICT tot facilitair, supply chain en MRO. Van spendanalyses tot categorie plannen en voor financiële instellingen tot FMCG producenten. Elke dag is anders!

Sinds kort ben ik aangesloten bij Team Privaat en krijg volop de kans om mijn kennis en ervaring te vergroten

Author
Paulien Jongeneelen

Inkoopconsultant

Dienstverlening van team privaat

Werken voor de BV Nederland

Wat kun je verwachten wanneer je aan de slag gaat in het team van Wiebe? Collega’s met passie voor hun vak, een team waar je werkt aan het verder ontwikkelen van je kennis of het coachen van onze talenten. Je kunt komen te werken voor klanten waar we reeds vele jaren succesvol opdrachten voor uitvoeren of één van de vele nieuwe klanten die we jaarlijks bij Adjust mogen verwelkomen. Om deze passie voor inkoop zoveel mogelijk te delen doen we veel aan kennisoverdracht via verschillende kanalen waaronder onze Adjust Academy.

Wij worden ook gevraagd wanneer er een expert nodig is voor vraagstuk op het gebied van inkoop- of contractmanagement. Op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Van capex, marketing en communicatie tot facilitair, logistiek en MRO. Van ICT en verpakkingsmaterialen tot lease auto’s en supply chain.

Grip op alle aspecten van het inkoopproces. Sourcing, risicoreductie, waardecreatie en kostenmanagement zijn sterk verbonden met de kern van organisaties. Of het nu gaat om het inkopen van directe materialen en diensten of indirecte materialen en diensten: besluiten op dit gebied hebben impact op het bedrijfsresultaat. Daarom verzorgen wij volume contracten en regelen alles voor onze klanten als het gaat om de inkoop van deze producten en diensten.

Met kennis van procedures, markt en methodiek voor het structureel verbeteren van bedrijfsresultaten laten we zien waar de kansen voor onze klanten liggen. Theorie combineren we met onze jarenlange ervaring om te komen tot de allerbeste strategie. Praktisch en toepasbaar. Samen met het team komen we tot beter, slimmer en sneller inkopen, met oog voor de impact van élk besluit.

Video
Pas jij bij Adjust?

Werken bij Adjust?

Senior Inkoper – Apeldoorn

Voor een klant in Apeldoorn zijn wij opzoek naar een Senior Inkoper! 

  • Icon16-18uur
  • IconProvincie Gelderland
  • IconInterim

Projectleider Aanbestedingen IV-ICT – Amsterdam

Voor een waterschap in Noord-Holland zijn wij opzoek naar een Projectleider Aanbestedingen IV-ICT!

  • Icon32-36 uur
  • IconProvincie Noord-Holland
  • IconInterim

Team

Wiebe van der Weerd

Business Unit directeur Privaat

Team

Floris Appel

Inkoopconsultant

Team

Paulien Jongeneelen

Inkoopconsultant

Team

Eefje Rooskens

Inkoopconsultant

Team

Joshua Lee

Inkoopconsultant

Team

Laura Tiel

Senior Inkoopconsultant

Team

Niels Drent

Senior Inkoopconsultant

Team

Michiel Nijhout

Inkoopconsultant

Team

Emil Kroezen

Senior Inkoopconsultant

Team

Veronique Kriesch

Inkoopconsultant