Bouw & Infra

Welkom bij onze Bouw & Infrastructuur afdeling, bouw jij met ons mee?

About Us

De Nederlandse infrastructuur is een van de beste van de wereld en daar mogen we trots op zijn. Om Nederland veilig, bereikbaar en leefbaar te houden, vindt er continue onderhoud en ontwikkeling plaats van de Nederlandse infrastructuur, op onder andere het gebied van wegen, spoorwegen, bruggen, watervoorzieningen en systemen. Hiernaast werken we vanuit Adjust ook aan diverse utiliteitsprojecten, zowel in de realisatie & modificatie van vastgoed als het beheer er onderhoud hiervan. Vanuit de afdeling Bouw & Infra binnen Adjust dragen wij hieraan bij op het gebied van inkoop-en contractmanagement.

Banner

Onze Bouw & Infra afdeling richt zich op het leveren van inkoop-en contractmanagement advies binnen grote, complexe infrastructurele en utiliteitsprojecten. De afdeling bestaat uit 8 medior en senior inkoop-en contractmanagement professionals met een passie voor de infrastructuur en utiliteitsbouw. De afdeling kenmerkt zich door samenwerking en kennisdeling, zowel onderling als richting onze opdrachtgevers. Samen helpen wij onze opdrachtgevers hun projecten te realiseren en bouwen we aan de toekomst en ontwikkeling van de Nederlandse infrastructuur en utiliteitsbouw. Adjust heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, zo ook binnen de afdeling Bouw & Infra, wij werken dan ook aan de verduurzaming van onze projecten en implementeren onze kennis hierover bij onze opdrachtgevers. 

Banner

 

Sinds 2003 heeft Adjust veel infrastructurele en utiliteitsprojecten uitgevoerd voor toonaangevende opdrachtgevers,  denk hierbij aan opdrachtgevers zoals Tennet, Prorail, Rijkswaterstaat, diverse provincies, grote gemeenten en waterschappen. Wij dragen onder andere bij aan de aanleg en/of onderhoud van de Nederlandse wegen, dijken, vaarwegen, waterzuiveringsinstallaties, gemalen, sluizen, waterkeringen, kadeversterkingen, openbare wateren, (groene) energie voorzieningen (onshore /offshore) en publieke gebouwen en groenvoorzieningen.  Hierdoor is er altijd een opdracht beschikbaar waar jij zowel persoonlijk als inhoudelijk kan ontwikkelen en van toegevoegde waarde bent bij onze opdrachtgevers. 

 

 

Kom werken bij Adjust

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle inkopers en contractmanagers in de bouw en infra. Benieuwd? Bekijk de vacatures.

Image

Ontmoet je collega's

Team

Stefan Spekreijse

Teamlead Publiek (Infra)

Team

Joris Schillemans

Business Unit Directeur Publiek

Team

Marcel Kars

Senior Inkoopconsultant

Team

Patrick Landsbergen

Senior Contractmanager

Team

Bas Schols

Contractmanager

Team

Zoe van der Schaar

Inkoopconsultant

Team

Jeroen van Netten

Contractmanager

Team

Rik Haak

Inkoopconsultant

Team

Jennifer Boulet

Contractmanager