Vaste vacatures

Technisch Inkoper – Houten

Ben jij die inkoper die op zoek is naar afwisseling binnen een afdeling in ontwikkeling? Dan komen wij graag met je in gesprek!

Adjust zoekt een Technisch Inkoper!

 • Icon38 uur
 • IconUtrecht
 • IconVast
 • IconMedior
Solliciteren
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Marjolein.

Author
Jobs

Over de functie

Wat mag jij verwachten?

Onze opdrachtgever is een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Ze zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga jij doen?

Als Technisch Inkoper verken je de binnen- en buitenlandse leveranciersmarkt en volg je actief de gemaakte afspraken en doelstellingen met onze leveranciers op. Je bent verantwoordelijk voor de contract- en prijsonderhandelingen en begeleiding van alle inkoopactiviteiten. Binnen onze projectteams neem je een actieve rol en werk je samen met je collega’s aan optimalisatie van inkoopprocessen en ons data-driven inkoopinstrument.

Wat is jouw achtergrond als Technisch Inkoper?

Je toont initiatief, gaat voor een kwalitatief resultaat en hebt relevante inkoopervaring binnen een technische omgeving. Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een NEVI I opleiding en neemt eigenaarschap binnen de samenwerking van het team. Je bent in staat om verder te kijken dan alleen prijs en beoordeelt projecten op hun totale waarde voor de organisatie. Jij bouwt aan relaties en je hebt sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. In het hele proces houd je overzicht en bewaak je de voortgang. Jouw ervaring met ERP systemen (SAP heeft hier de voorkeur) helpt je in de dagelijkse werkzaamheden.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Bij het salaris wordt gekeken naar ervaring en ligt tussen de €3.400 en de €4.900 per maand, op basis van een fulltime (38 uur) dienstbetrekking. De secundaire voorwaarden zijn conform de CAO en omhelzen o.a. 27 vakantiedagen, bij voltijdswerkweek van 38 uur, pensioenregeling en een prima reiskostenregeling.

Wat wij bieden

Adjust is hét consultancybureau gespecialiseerd in inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering. Voor overheden en bedrijven. Al 15 jaar gaan we voor het beste resultaat, met oog voor de impact van elk besluit, op zakelijk én menselijk vlak. Omdat winst meer is dan alleen kostenbesparing.

Werken bij Adjust is werken aan inhoudelijk interessante projecten bij mooie klanten. Samen met ruim 120 collega’s die vooroplopen in de ontwikkelingen binnen de publieke en private sector.

Het betreft een vaste functie voor 38 uur per week.

Solliciteren?

Nieuwsgierig? Of is het overduidelijk dat deze baan bij jou past?

Mail dan je cv naar marjolein.grimme@adjust.nl of bel voor meer info 06-30517750

daarom kies je voor Adjust

Samen excelleren

Binnen Adjust ben jij het fundament van onze organisatie. Daarom staat jouw persoonlijke ontwikkeling bij ons altijd op nummer 1. Samen ontwikkelen wij jouw kennis en kunde met als doel jouw ambities waar je maken.

Hoofd & hart

Bij Adjust durf je op professionele wijze je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dit betekent dat we ons gezond verstand gebruiken en gewetensvol te werk gaan. Dit is jouw onderscheidend vermogen als consultant.

Plezier in je werk

Adjust is het beste, leukste en duurzaamste adviesbureau voor inkoop- en contractmanagement in Nederland. Hard werken en lol maken horen daarbij. Samen zijn we één team!

Pas jij bij Adjust?
Video

Werken bij Adjust is een kans om te groeien als professional maar ook zeker op persoonlijk vlak.

Author
Isaac Mensah

Inkoopconsultant publiek

Solliciteren? Zo verloopt het proces:

 • Solliciteren

  Solliciteren

  Solliciteren kan op twee manieren: via onze website of stuur een mail aan Noortje. Zodra jouw sollicitatie bij ons binnen is, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 • Kennismaken met Adjust

  Kennismaken met Adjust

  Dat kan online/digitaal en ook op ons kantoor in Amstelveen. Je hebt het gesprek met Noortje Bruggeman en als jij dat wilt sluit ook Guido graag aan. Tijdens dit gesprek leer je alles over Adjust, de functie en de doorgroeimogelijkheden. De volgende stap in het sollicitatieproces is het maken van het online Fitch assessment.

 • Kennismaken met je manager

  Kennismaken met je manager

  Als je het Fitch assessment hebt gemaakt, plannen we een afspraak in voor de terugkoppeling en de kennismaking met je manager. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw kennis & ervaring en je competenties.

 • Gesprek over arbeidsvoowaarden

  Gesprek over arbeidsvoowaarden

  Dan is het tijd om te kijken naar de arbeidsvoorwaarden. Gelukkig zijn deze ook al eerder in het proces ter sprake gekomen. En wanneer we samen tot overeenstemming zijn gekomen, plannen we een gesprek in om de arbeidsovereenkomst te tekenen. Altijd weer een feestje!

 • Aan de slag!

  Aan de slag!

  Dan is het zover: je eerste dag bij Adjust. Maak je geen zorgen; de eerste dag zit vol leuke ontmoetingen. Zo leer je snel je collega's kennen en ben je snel aan de slag.

Author
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Marjolein.

andere vacatures bij Adjust

Medior Inkoper NPR – Veghel

Ben jij een gedreven Inkoper op tactisch niveau met goede onderhandelingsvaardigheden? Ben je in staat snel in te spelen op…

 • Icon32-40 uur
 • IconVeghel
 • IconVast

Contractmanager NL – Netherlands

Are you looking for a challenging job within a inovative organisation for a longer period? Apply now to this vacancy!Adjust is…

 • Icon36-40 uur
 • IconNederland
 • IconInterim