icon-arrow-right

Senior Inkoopadviseur ICT – Amstelveen

Voor een directe klant zijn wij opzoek naar een Senior Inkoopadviseur ICT! 

Author
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Vera.

Jobs

Over de functie

Ben jij iemand die moeiteloos schakelt tussen de rol van strategisch adviseur en uitvoerder? Ben jij verantwoordelijk voor de totale regie van complexe (Europese) IT-aanbestedingstrajecten en onderhandse aanbestedingsprocessen, met grote maatschappelijke, politieke, bestuurlijke en bedrijfsprocessen impact? Zorg jij voor de vertaling van bedrijfsdoelstellingen naar concrete beleidslijnen en innovatie- of verbetertrajecten, en daarmee de (door)ontwikkeling van beleid voor inkoop en (Europese) aanbestedingen? Volg en vertaal jij relevante externe ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving naar het inkoopbeleid? Ben jij in staat om het inkoopproces continu te analyseren en te optimaliseren, en waar mogelijk kostenbesparingen en efficiencyverbeteringen door te voeren? Dat je soms ook ‘met je voeten in de klei staat’ is voor jou geen probleem.

Wat wij bieden

Adjust is hét consultancybureau gespecialiseerd in inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering. Voor overheden en bedrijven. Al 15 jaar gaan we voor het beste resultaat, met oog voor de impact van elk besluit, op zakelijk én menselijk vlak. Omdat winst meer is dan alleen kostenbesparing.

Werken bij Adjust is werken aan inhoudelijk interessante projecten bij mooie klanten.

Deze rol betreft een interim functie voor 36 uur per week voor 1 jaar.

[sector: Publiek]

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Aarzel dan niet en neem direct contact op met mij via: dilara.sabirli@adjust.nl of bel naar 06 45 18 37 88.

Daarom kies je voor Adjust

Samen één team

Samen komen we verder. We helpen elkaar tijdens het sales proces en tijdens het uitvoeren van de opdracht. Samen excelleren!

Uitdagende opdrachten

Adjust biedt uitdagende opdrachten op alle niveaus bij zowel overheden als binnen private organisaties. Jij kiest je eigen opdracht!

Hart en hoofd

Bij Adjust durf je op professionele wijze je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dit betekent dat we ons gezond verstand gebruiken en gewetensvol te werk gaan. Dit is jouw onderscheidend vermogen als consultant.

Author
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Vera.

Video

Advies met hart, ziel en geweten. Wij zijn Ajdust.

Groeien

Via Adjust kom ik altijd in aanraking met interessante en uitdagende projecten.

Quotee
Frank Manders

Associate & projectmanager Special Projects

Jouw interim opdracht gespot? Zo verloopt het proces

Reageren op een opdracht

Reageer op een van onze gepubliceerde interim opdrachten of neem direct contact op met onze Resource & Matching Manager, Eveline Bos om alle mogelijkheden te bespreken

Kennismaking met de Resource & Matching Manager van Adjust

Samen bespreken wij jouw profiel, eisen en wensen waaraan een nieuwe interim opdracht moet voldoen en komen we tot een selectie van passende opdrachten.

Opstellen aanbiedingsdocumentatie en overeenkomen condities

Adjust ontzorgt jou als zelfstandige door de benodigde aanbiedingsdocumentatie op te stellen, te optimaliseren en je voor te bereiden op een intakegesprek zodat jij de beste kans maakt om voor de beoogde interim opdracht geselecteerd te worden.

Starten op jouw nieuwe interim opdracht

Gefeliciteerd! Je mag starten op jouw volgende interim opdracht, Adjust staat altijd voor je klaar tijdens de uitvoering van jouw nieuwe opdracht.

Enthousiast geworden? Risus com modoviverra maecenas ac culsan lacus vel facilisis lorem ipsum peevem.

Solliciteer nu
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Vera.