Interim vacatures

Senior Inkoopadviseur – Delft

Heb jij jarenlange ervaring als inkoopadviseur en haal jij voldoening uit het zelfstandig begeleiden, coördineren en bewaken van aanbestedingstrajecten, variërend van enkelvoudig onderhands tot complex en Europees?

Adjust zoekt een Senior Inkoopadviseur!

 • Icon28 uur
 • IconZuid-Holland
 • IconInterim
 • IconSenior
Solliciteren
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Marjolein.

Author
Jobs

Over de functie

Als adviseur inkoop houd jij je voornamelijk bezig met het zelfstandig begeleiden, coördineren en bewaken van aanbestedingstrajecten, variërend van enkelvoudig onderhands tot complex en Europees, binnen de organisatie van onze opdrachtgever. Met de budgethouders en managers van de organisatie onderhoud je als relatiemanager regelmatig contact. Onderdeel daarvan is de noodzakelijke kennisontwikkeling in de afdelingen voor wie jij het vaste aanspreekpunt bent. Samen met de andere medewerkers van het inkoopteam draag je bij aan de uitrol en toepassing van het inkoopbeleid. Ook ben je een sparringpartner binnen het inkoopteam en draag je actief en constructief bij aan de gezamenlijke kennisontwikkeling binnen het inkoopteam. Tot slot draag je als adviseur bij aan het aantoonbaar rechtmatig uitgeven van belastinggeld. De inkooptrajecten variëren en zullen gericht zijn op leveringen en diensten.

Wat wij bieden

Adjust is hét consultancybureau gespecialiseerd in inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering. Voor overheden en bedrijven. Al 15 jaar gaan we voor het beste resultaat, met oog voor de impact van elk besluit, op zakelijk én menselijk vlak. Omdat winst meer is dan alleen kostenbesparing.

Werken bij Adjust is werken aan inhoudelijk interessante projecten bij mooie klanten. Samen met ruim 60 collega’s die vooroplopen in de ontwikkelingen binnen de publieke en private sector.

Het betreft een interim functie voor 28 uur per week voor 6 maanden (met de optie tot verlening).Solliciteren?

Nieuwsgierig? Of is het overduidelijk dat deze baan bij jou past? Mail dan je cv naar recruitment@adjust.nl of bel voor meer info: 020 308 014

daarom kies je voor Adjust

Samen één team

Samen komen we verder. We helpen elkaar tijdens het sales proces en tijdens het uitvoeren van de opdracht. Samen excelleren!

Uitdagende opdrachten

Adjust biedt uitdagende opdrachten op alle niveaus bij zowel overheden als binnen private organisaties. Jij kiest je eigen opdracht!

Hart en hoofd

Bij Adjust durf je op professionele wijze je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dit betekent dat we ons gezond verstand gebruiken en gewetensvol te werk gaan. Dit is jouw onderscheidend vermogen als consultant.

Adjust in 90 seconden
Video

Via Adjust kom ik altijd in aanraking met interessante en uitdagende projecten.

Author
Frank Manders

Associate & projectmanager Special Projects

Jouw interim opdracht gespot? Zo verloopt het proces

 • Reageren op een opdracht

  Reageren op een opdracht

  Reageer op een van onze gepubliceerde interim opdrachten of neem direct contact op met onze Resource & Matching Manager, Eveline Bos om alle mogelijkheden te bespreken

 • Kennismaking met de Resource & Matching Manager van Adjust

  Kennismaking met de Resource & Matching Manager van Adjust

  Samen bespreken wij jouw profiel, eisen en wensen waaraan een nieuwe interim opdracht moet voldoen en komen we tot een selectie van passende opdrachten.

 • Opstellen aanbiedingsdocumentatie en overeenkomen condities

  Opstellen aanbiedingsdocumentatie en overeenkomen condities

  Adjust ontzorgt jou als zelfstandige door de benodigde aanbiedingsdocumentatie op te stellen, te optimaliseren en je voor te bereiden op een intakegesprek zodat jij de beste kans maakt om voor de beoogde interim opdracht geselecteerd te worden.

 • Starten op jouw nieuwe interim opdracht

  Starten op jouw nieuwe interim opdracht

  Gefeliciteerd! Je mag starten op jouw volgende interim opdracht, Adjust staat altijd voor je klaar tijdens de uitvoering van jouw nieuwe opdracht.

Author
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Marjolein.

andere vacatures bij Adjust

Medior Inkoper NPR – Veghel

Ben jij een gedreven Inkoper op tactisch niveau met goede onderhandelingsvaardigheden? Ben je in staat snel in te spelen op…

 • Icon32-40 uur
 • IconVeghel
 • IconVast

Medior Inkoper Food Vers – Veghel

Ben jij commercieel en zit onderhandelen in je DNA? Heb jij ervaring als inkoper binnen de foodindustrie? Ben je daarnaast…

 • Icon32-40 uur
 • IconVeghel
 • IconVast