Privaat

Introductie

Het Motive Procurement Management Program heeft één doel: jou alle kennis en vaardigheden laten ontwikkelen zodat je in staat bent om het maximale uit jezelf te halen en je ambities als inkoopconsultant of inkoopmanager te realiseren.

Het Motive Procurement Management Program is uniek én is beschikbaar in heel Nederland.

[Lees meer…] overMotivator – Nederland

Introductie

Ben jij een gedreven recruiter die bruist van energie en passie voor het ontdekken van jong talent? Adjust, het innovatieve & snel groeiende adviesbureau voor inkoop en contractmanagement, nodigt jou uit om ons team te versterken als Campus Recruiter! In deze rol krijg je de kans om de toekomst vorm te geven door de meest veelbelovende en ambitieuze studenten aan te trekken en hen te begeleiden naar een groeiende & bloeiende carrière bij Adjust. Ben jij klaar voor een avontuur vol uitdagingen en mogelijkheden? Kom dan bij ons en help ons om de volgende generatie experts te verwelkomen in het Motive Procurement Management Program (Motive) van Adjust!

[Lees meer…] overCampus Recruiter – Amstelveen

Introductie

Ken jij de gebaande paden én sla je graag nieuwe in? Zie jij complexe inkoopvraagstukken als mooie uitdaging? Dan ga jij het bij Adjust naar je zin hebben. Jij zoekt naar het leveren van toegevoegde waarde. Niet alleen op inkoop, maar óók op aangrenzende processen. Je onderhandelt, schakelt en verbindt tegelijkertijd. Jouw slimme bijdrage aan de professionalisering van de inkoop geeft jouzelf en ons energie!

[Lees meer…] overAmbitieuze Inkoopadviseur (Privaat) – Nederland