Nieuws

Maak kennis met Tijn Derkink

About
11 januari 20223 minuten leestijd

Waarom inkoop, waarom een traineeship & waarom Motive? Maak kennis met de kersverse Motivator Tijn Derkink en ontdek waarom hij heeft gekozen voor het Motive Procurement Management Program van Adjust!

Opleiding:

HBO Bachelor Facility Management

Inkoopervaring:

Gewerkt als stagiair bij Wouter Witzel B.V. als Assistent Facilitair Coördinator. Dit hield in dat ik mezelf onder andere kon verdiepen en ontwikkelen in de inkoop van alle huisvesting, services en middelen. Zodoende kon het primaire proces van de organisatie soepel verlopen. De inkoop verliep van het inkopen van kantoorartikelen, swiffers voor in de fabriekshallen tot een aanbestedingstraject rondom schoonmaak en catering. Daarnaast heb ik als organisatieadviseur bij Gemeente Deventer meegedraaid met het vooronderzoek wat betreft een aanbesteding van een informatiesysteem Beheer Openbare Ruimte.

Ik zou mijzelf omschrijven als…

Een energiek en ambitieuze teamplayer. Met mijn creatieve en frisse blik kan ik van toegevoegde waarde zijn voor een team. Ik zoek graag de samenwerking op en vind harmonie in een groep van groot belang. Daarnaast ben ik gemotiveerd om innovatief te denken en te doen en mijn omgeving te inspireren. Verder ben ik positief ingesteld en bereid mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van inkoop.

Mijn weg naar inkopen…

Tijdens mijn opleiding heb ik zowel in de theorie als in de praktijk mijn eerste inzichten opgedaan over inkoop. Overigens heb ik mij veel gericht op digitalisering in de zorg. Vandaar dat ik zowel mijn minor Leren Innoveren, een LOI-module, mijn afstuderen en de maanden voordat ik bij Motive terecht kwam heb ingevuld met het onderwerp digitalisering in de zorg.

Motivator omdat…

Ik tijdens dit traineeship de mogelijkheid krijg inkoop te ontdekken en me hierin te ontwikkelen met verschillende opdrachten, trainingen en opleidingen. Met behulp van intensieve coaching zal ik snel groeien. Met de opleiding Facility Management en ervaring met digitalisering in de zorg hoop ik met inkoop de perfecte bundel weten te ontwikkelen voor mijn vervolgstappen.

Buiten werktijden ben ik iemand die…

Veel aan het sporten is, een biertje drinkt en spelletjes doet met vrienden en familie, thuis lekker aan het koken is, lacht om de meest flauwe humor en graag muziek luistert om mezelf even af te sluiten van de drukte.

Meer weten over Tijn Derkink? Neem contact met hem op via tijn.derkink@adjust.nl

Author
door Noortje Bruggeman

Manager HR, Talent Development & Backoffice

Video

Vind een nieuwe uitdaging

Op zoek naar al onze actuele vacatures?