Nieuws

Meet Motive Pizza Party!

About
4 mei 20222 minuten leestijd

Kom naar de Meet Motive Pizza Party. Meld je nu gratis aan!

Op donderdag 23 juni 2022 organiseren wij de Meet Motive Pizza Party voor alle studenten die na hun afstuderen op zoek zijn naar het inkooptraineeship van Nederland: het Motive Procurement Management Program. Dit unieke tweejarig traineeship biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Daarnaast worden Motivators intensief begeleid op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak.

Wij zijn ervan overtuigd dat ambitieuze junior inkopers de toekomst in handen hebben, omdat zij in staat zijn hun eigen doelstellingen voor de toekomst vorm te geven.

Ben jij nu aan het afstuderen, heb je interesse in inkoop & wil jij meer weten over het Motive Procurement Management Program? Kom dan naar onze Meet Motive Pizza Party. Onder het genot van een lekkere pizza zullen verschillende Motivators en oud Motivators aan het woord komen waarbij zij hun ervaringen delen.

Omdat wij het duurzaamste bureau van Nederland zijn krijgt iedereen die aanwezig is op de Meet Motive Pizza Party een eigen boom in ons lokaalCOmpensatiebos.

Weten wat je kunt verwachten in het Motive Procurement Management Program? Kijk dan op onze website of lees de vacature! Onder de eerste 5 starters verloten we een stedentrip voor 2 personen!

Het programma in het kort:

16:00-17:00 Inloop en ontvangst
17:00-18:00 Introductie en een inkijkje in het leven van een Motivator
18:00-19:00 Pizza Party met Q&A

Waar?

Dorpsstraat 75
1182 JC Amstelveen

 

Meld je nu gratis aan en maak kans op een WE GIFTCARD! Ook WE Fashion werkt actief aan duurzaamheid, naast hun recycleprogramma.

Je volledige naam*Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Upload je CV en maak kans op een WE GIFTCARD, t.w.v. €100,-!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Author
door Noortje Bruggeman

Manager HR, Talent Development & Backoffice

Video

Vind een nieuwe uitdaging

Op zoek naar al onze actuele vacatures?