Nieuws

Maak kennis met Kjeld de Bruin

About
14 januari 20223 minuten leestijd

Waarom inkoop, waarom een traineeship & waarom Motive? Maak kennis met de kersverse Motivator Kjeld de Bruin en ontdek waarom hij heeft gekozen voor het Motive Procurement Management Program van Adjust!

Opleiding:

HBO Logistics Management

Inkoopervaring

Mijn eerste ervaring met het inkoop vak begon bij de minor die ik heb gevolgd tijdens mijn HBO-studie Logistics Management aan de Hogeschool Rotterdam. Bij het zoeken naar een afstudeeropdracht ben ik via de coördinator van de minor bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aan de slag gegaan op de afdeling ‘catering’. Ik heb tijdens de opdracht gezocht naar manieren waarop ‘lokaal’ en ‘korte keten’ konden worden meegenomen in toekomstige aanbestedingen van de catering van de gehele Rijksoverheid.

Ik zou mijzelf omschrijven als…

Een actief en georganiseerd persoon. Ik vind het erg fijn om samen met mensen naar oplossingen te zoeken voor problemen. Het liefst richt ik mij op vraagstukken met betrekking tot maatschappelijk verantwoord inkopen en dan met name het milieuaspect. Ik wil mij in dit opzicht graag verder ontwikkelen op dit gebied om zo een echte inkoopprofessional te worden met een specialisme in milieubewust inkopen.

Mijn weg naar inkoop…

Mijn eerste praktijkervaring met inkoop heb ik opgedaan tijdens mijn afstudeeropdracht bij de RVO. Het inkoop-vak sprak mij erg aan omdat je veel invloed kan hebben op de gehele organisatie door te zorgen dat de juiste middelen/personen worden ingekocht. Na de afstudeeropdracht succesvol te hebben afgerond, ben ik op banenjacht gegaan. Bij toeval ben ik benaderd door Noortje Bruggeman voor een mogelijke toekomst bij Adjust. Na een erg prettig gesprek werd ik uitgenodigd voor een vervolggesprek en voor ik het wist zat ik op opdracht.

Motivator omdat…

Het mij erg interessant lijkt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan en mij zo op deze manier op een rap tempo te ontwikkelen. Verder biedt het traineeship intensieve persoonlijke begeleiding aan op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Deze combinatie sprak mij erg aan, omdat je op deze manier niet het idee krijgt dat je er alleen voor staat, maar je een heel team hebt wat je begeleidt tijdens het begin van je loopbaan.

Buiten werktijden ben ik iemand die…

Erg sociaal is. Ik geniet er van om met vrienden en familie actief bezig te zijn. Zo ga ik elk jaar minimaal één week skiën en ga ik als het lekker weer is longboarden met mijn vrienden of een andere sport uitproberen. Dat betekent niet dat ik een drankje op zijn tijd niet waardeer. Verder vind ik het ook erg fijn om een rustige avond te hebben en met familie/vrienden een spelletjesavond te houden.

Meer weten over Kjeld? Kijk dan op zijn LinkedIn profiel en neem contact met hem op via kjeld.de.bruin@adjust.nl

Author
door Noortje Bruggeman

Manager HR, Talent Development & Backoffice

Video

Vind een nieuwe uitdaging

Op zoek naar al onze actuele vacatures?