Nieuws

Maak kennis met Jessica Brandt

About
23 maart 20224 minuten leestijd

Waarom inkoop, waarom een traineeship & waarom Motive? Maak kennis met de kersverse Motivator Jessica Brandt en ontdek waarom zij heeft gekozen voor het Motive Procurement Management Program van Adjust!

Opleiding

HBO Facility Management

Inkoopervaring

Tijdens de minor inkoop en aanbesteden die ik heb gevolgd tijdens mijn opleiding HBO Facility Management op de Haagse Hogeschool kwam ik voor het eerst in aanraking met het inkoop vak. Tijdens de minor een hoop geleerd en de eerste praktijkervaring opgedaan door verschillende opdrachten die wij moesten uitvoeren. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij een schoonmaakbedrijf en zat ik juist aan de leverancierskant van het verhaal. Ik heb daar onwijs veel mogen leren over onder andere wensen en eisen van klanten, contractmanagement vanuit de leverancierskant en nog veel meer.

Ik zou mijzelf omschrijven als…

Een optimistisch en oplossingsgericht persoon. Ik houd ervan om naar oplossingen te zoeken. Daar waar anderen denken dat er geen oplossing is, zet ik nog even het tandje bij om toch verder op zoek te gaan naar de mogelijkheden. Daarnaast staat gastvrijheid en servicegerichtheid bij mij hoog op het lijstje. Ik vind het enorm belangrijk dat je niet alleen naar je externe klant toe servicegericht en vriendelijk bent, maar ook naar je interne klanten en je eigen collega’s. Tot slot ben ik erg leergierig en zie ik uit om meer te leren over inkoop en mijzelf als professional verder te ontwikkelen.

Mijn weg naar inkoop…

Tijdens mijn opleiding aan de Haagse Hogeschool heb ik de eerste stappen binnen inkoop gemaakt, waaronder het behalen van Nevi 1. Inkoop faciliteert het bedrijf, zodat het primaire proces in gang kan worden gezet. Het is onwijs tof om met de inkoopafdeling hierin te faciliteren. In september 2021 was ik aan het werk bij mijn toenmalige baan bij het schoonmaakbedrijf, via LinkedIn werd ik benaderd voor het Motive Procurement Management Program. Dit kwam voor mij op een uitstekend moment en ben toen het gesprek aangegaan. Nu ben ik ondertussen gestart met mijn eerste opdracht binnen Motive.

Motivator omdat…

De ontwikkeling die je als Motivator mag en kan doormaken zowel op professioneel vlak, als ook persoonlijk vlak spreekt mij enorm aan. Ik zie er enorm naar uit om in de komende twee jaar een hoop te leren over inkoop, mijzelf, verschillende branches, sectoren en nog zoveel meer. Tot slot denk ik dat het bedrijf Adjust bij mij past. Uiteindelijk zit jij achter het stuur van je loopbaan zoals ze het bij Adjust mooi zeggen, en staat er een groot team achter je waar je op terug kan vallen. Dat is onwijs fijn.

Buiten werktijden ben ik iemand…

Die het vooral erg belangrijk vindt om aandacht te hebben voor de mensen om mij heen. Ik onderneem dan ook graag in mijn vrije tijd iets met vrienden en familie. Ik onderneem graag leuke uitjes en dit kan van alles zijn, van een goede wandeling door een mooi natuurgebied tot een dag naar een leuke stad. Daarnaast houd ik van goed en lekker eten, dus ga op zijn tijd graag naar een goed restaurant. Tot slot vind ik het ook heerlijk om af en toe een goede serie of film te kijken of te luister naar muziek.

Meer weten over Jessica? Kijk dan op haar LinkedIn profiel en neem contact met haar op via jessica.brandt@adjust.nl

Author
door Noortje Bruggeman

Manager HR, Talent Development & Backoffice

Video

Vind een nieuwe uitdaging

Op zoek naar al onze actuele vacatures?