icon-arrow-right

Inspiratiesessie ‘Jouw update over de Inkoopwereld van morgen!’

Bezig met je hbo of wo opleiding en wil jij meer weten over #inkoop? Sta je open voor nieuwe ontmoetingen? Schrijf je dan in voor de gratis #inspiratiesessie op donderdag 30 november 2023. Adjust organiseert deze inspiratiesessie waarbij leren van elkaar centraal staat. Ontmoet jonge inkoopprofessionals van verschillende hbo’s en wo’s!

About

Wie zijn wij?

Het Motive Procurement Management Program is het meest exclusieve traineeship in Nederland op gebied van inkoop & contractmanagement. Wij zetten stevig in op inkoop, contractmanagement voor overheden en bedrijfsleven. Advies geven we met hart, ziel en geweten. Zodat wij een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld. Dit doen we vanuit onze kernwaarden.

Motivator aan het woord (Johan Kenter)  

Ik werk graag als Motivator bij Adjust. Niet alleen omdat ik hierdoor de kans krijg bij verschillende bedrijven (publiek en privaat) opdrachten uit te voeren (waarbij ik nooit zelfstandig binnen was gekomen met de ervaring die ik had), maar met name ook door begeleiding van de persoonlijke- en vakinhoudelijke coach en alle collega`s. Ik merk dat mijn kennis en persoonlijke ontwikkeling wordt vergroot & groeit.

Finn Wijnstra

Ben je als young professional geïnteresseerd in sociale duurzaamheid en inkoop ethiek? En wil je graag weten wat Prof. Dr. Finn Wynstra (Erasmus University) hierover te vertellen heeft? Kom dan naar de inspiratiesessie op 30 november 2023 tussen 15 uur en 19 uur.

Ethiek en duurzaamheid

Nederland staat bekend als het land van de koopman en de dominee: tegenover de koopmansgeest staat het ‘wijzend vingertje.’ Door voortschrijdend inzicht is daaraan vormgegeven: Corporate Social Responsibility (CSR). Maar vooral een nieuwe inhoud. Veel inkopers vinden aandacht voor sociale duurzaamheid en inkoop ethiek net zo belangrijk als de prestaties en reputatie van een bedrijf waar zij naar streven.

  • Hebben de sociale aspecten inmiddels hun plaats in de businessmodellen van bedrijven veroverd?
  • En vinden bedrijven voldoende aandacht voor sociale duurzaamheid en de prestaties en reputatie van een bedrijf?

Kom je ook?

Aanmelden of meer informatie:

Christa Wouda, christa.wouda@adjust.nl OF bel via + 31 6 2154 1819

Vind een nieuwe uitdaging Op zoek naar al onze actuele vacatures?

Quotee
door Noortje Bruggeman

Manager HR, ICT, Marketing

Ook interessant voor jou

Ontdek of onze bedrijfscultuur bij jou past

Weten of wij echt bij jou passen en jij bij ons? Maak de cultuur test en laat zien wie je bent.

Sustainable Connections

News

door Noortje Bruggeman

Maak kennis met Jessica Brandt

News

door Noortje Bruggeman