Nieuws

5 vragen aan Sabrina Vermeulen

About
12 augustus 20213 minuten leestijd

Sabrina Vermeulen is teamlead Publiek bij Adjust en vertelt graag over haar team, de samenwerking en het werk.

Hoe werk jij binnen jouw team aan kennisontwikkeling?

Kennisontwikkeling bij Adjust begint bij het Persoonlijk Ontwikkelingsplan en het POP-gesprek dat we met iedere consultant voeren. Dit is een doorkijkje over twee jaar waarin we werken aan de ambities van de consultants. Ook maken we veel gebruik van zogenaamde tandemconstructies waarin junior of medior medewerkers gekoppeld worden aan een senior consultant, om samen mooie projecten op te pakken en ervaring in de praktijk op te doen. Opdrachtgevers worden hier ontzettend blij van en het is ook nog eens goed voor de teamdynamiek binnen Adjust.

Doet Adjust ook nog iets aan kennisontwikkeling door opleidingen en trainingen?

Adjust biedt consultants de mogelijkheid om externe geaccrediteerde opleidingen te doen, zoals aanbestedingsrecht of Nevi 1 en 2. Daarnaast heeft Adjust een eigen Academy waarin externe trainers of eigen senior consultants trainingen en cursussen geven aan de junior en medior consultants van Adjust. Ook stimuleren we het bezoeken van netwerkbijeenkomsten en seminars.

Wat vind jij sterk aan de aanpak van Adjust bij de begeleiding van aanbestedingen?

De consultants van Adjust brengen niet alleen kennis van het aanbestedingsproces, maar zijn ook in staat om inhoudelijk te kunnen bijdragen, doordat Adjust veel specialismen in huis heeft. Opdrachtgevers vinden het ontzettend fijn dat ze ook voor inhoudelijke vragen gebruik kunnen maken van de consultants van Adjust. Een goed voorbeeld is het aanbestedingstraject voor het onderhoud van een aantal parkeergarages dat we momenteel aan het voorbereiden zijn voor een grote gemeente. Binnen dit traject hebben we de vakinhoudelijke inkoopkennis meegebracht, maar tevens een specialist op het gebied van techniek en onderhoud aan het project kunnen koppelen. Een mooi voorbeeld van een consultancy-achtige opdracht.

Hoe zit het met de kennis over jurisprudentie bij Adjust?

Adjust heeft veel collega’s in dienst met een juridische achtergrond en die kennis en kunde gebruiken we bij onze trajecten en inkoopadviezen. Tenminste 4x per jaar houden we binnen Adjust jurisprudentiesessies waardoor alle collega’s op de hoogte blijven van actuele jurisprudentie.

Naar wat voor mensen ben jij op zoek ter versterking van jouw team?

We zijn bij Adjust altijd op zoek naar leuke nieuwe collega’s. Een grote dosis nieuwsgierigheid en de lat graag hoog leggen daar waar het gaat om scherp krijgen van vraagstukken van een opdrachtgever. Doorvragen, willen snappen en anders onderzoeken. Geen ja-knikkers, maar kritisch opbouwend. Gezellige collega’s die het leuk vinden in samen te werken in teamverband.

Meer weten over werken bij Adjust? Neem dan vrijblijvend contact op met Noortje Bruggeman via noortje.bruggeman@adjust.nl

Author
door Noortje Bruggeman

Manager HR, Talent Development & Backoffice

Video

Vind een nieuwe uitdaging

Op zoek naar al onze actuele vacatures?