Vaste vacatures

Inkoper Fruit&Groente – Warmenhuizen

Ben jij in staat goede relaties met leveranciers op te bouwen en verder te ontwikkelen? Kun jij een verduurzamingsslag realiseren met onze toeleveranciers, tegelijkertijd inefficiënties elimineren in de keten en ook de continuïteit van de beschikbaarheid garanderen? Heb je daarnaast ook nog eens uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan ben jij de Inkoper Fruit & Groente die wij zoeken.

Vezet is marktleider op het gebied van gemaksgroente, gesneden fruit, salades en meer. Als het nog niet bestaat, verzint Vezet de oplossing met de nieuwste technieken. Het zorgt als strategisch partner van Albert Heijn al decennia lang voor mooie groeicijfers in een markt die continu in beweging is. Als Inkoper Fruit & Groente ben je verantwoordelijk voor een inkoopwaarde van ongeveer EUR 40 mln en daarmee heb je een substantiële impact op de kostprijzen, kwaliteit en efficiency van het ketenproces binnen Vezet.

Inkoop heeft dagelijks te maken met de steeds heftigere weersinvloeden op de grondstoffen. Op een juiste manier daarop anticiperen is cruciaal voor de continuïteit van de productie. Leverbetrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid, betaalbaarheid en relatiebeheer zijn kernwoorden. Je hebt visie, bent daadkrachtig en door snel te anticiperen reageer je makkelijk op veranderingen, zowel binnen onze organisatie als daarbuiten.

 • Icon40 uur
 • IconWarmenhuizen
 • Iconvast
 • IconMedior
Solliciteren
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Marjolein.

Author
Jobs

Over de functie

Als Inkoper Fruit & Groente lever je actief een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van de inkoopplannen voor jouw assortiment. Tevens ben je vanuit inkoop de liaison tussen Albert Heijn, de interne organisatie en de leveranciers. Deze veelzijdige functie heeft de nodige aandachtsgebieden.

Om het overzichtelijk te houden, hebben we die hieronder opgesomd:

 • Verantwoordelijk voor het inkopen van fruit en een gedeelte van het groenteassortiment binnen Vezet;
 • Gezamenlijk opstellen en uitvoeren van inkoopplannen voor jouw assortiment;
 • Behartigen van de belangen van Vezet bij de strategische partner, die voor Vezet het leveranciersmanagement en de prijsonderhandelingen doet met bepaalde leveranciers van het pakket waar jij intern verantwoordelijk voor bent;
 • Het zelf uitvoeren van leveranciersmanagement met de toeleveranciers van Exotisch Fruit om zodoende goede langdurige en duurzame relaties op te bouwen;
 • Verduurzamen van de inkoopketens samen met de strategisch partner van Vezet;
 • Bijdragen aan, en implementeren van, de inkoopstrategie samen met je collega’s uit het inkoopteam;
 • Signaleren van mogelijkheden voor verbetering in (inkoop) processen, versheid en kostprijzen binnen het toegewezen aandachtsgebied;
 • Initiëren van verbeterprojecten en meewerken in de uitvoering van projecten. Wat neem je mee:
 • Om van deze functie een succes te maken is het van belang om je kritische en sensitieve gedragsvaardigen te gebruiken om deze complexe omgeving te kunnen managen vanuit gedrag, houding en ervaring. Bagage, opgedaan in Fruit & Groente industrie, gaat je helpen om de juiste keuzes te kunnen maken in deze complexe wereld. Daarbij is een HBO werk- en denkniveau een vereiste. De overige punten hebben we hieronder uiteen gezet;
 • Je hebt meer dan 5 jaar inkoopervaring;
 • Je bent commercieel en hebt bedrijfskundig inzicht;
 • Kennis van Fruit & Groente;
 • Je hebt uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Wat wij bieden

Adjust is hét consultancybureau gespecialiseerd in inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering. Voor overheden en bedrijven. Al 15 jaar gaan we voor het beste resultaat, met oog voor de impact van elk besluit, op zakelijk én menselijk vlak. Omdat winst meer is dan alleen kostenbesparing.

Werken bij Adjust is werken aan inhoudelijk interessante projecten bij mooie klanten. Samen met ruim 75 collega’s die vooroplopen in de ontwikkelingen binnen de publieke en private sector.

Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Solliciteren?

Nieuwsgierig? Of is het overduidelijk dat deze baan bij jou past? Mail dan je cv naar marjolein.grimme@adjust.nl of bel voor meer info 06-30517750.

daarom kies je voor Adjust

Samen excelleren

Binnen Adjust ben jij het fundament van onze organisatie. Daarom staat jouw persoonlijke ontwikkeling bij ons altijd op nummer 1. Samen ontwikkelen wij jouw kennis en kunde met als doel jouw ambities waar je maken.

Hoofd & hart

Bij Adjust durf je op professionele wijze je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dit betekent dat we ons gezond verstand gebruiken en gewetensvol te werk gaan. Dit is jouw onderscheidend vermogen als consultant.

Plezier in je werk

Adjust is het beste, leukste en duurzaamste adviesbureau voor inkoop- en contractmanagement in Nederland. Hard werken en lol maken horen daarbij. Samen zijn we één team!

Pas jij bij Adjust?
Video

Werken bij Adjust is een kans om te groeien als professional maar ook zeker op persoonlijk vlak.

Author
Isaac Mensah

Inkoopconsultant publiek

Solliciteren? Zo verloopt het proces:

 • Solliciteren

  Solliciteren

  Solliciteren kan op twee manieren: via onze website of stuur een mail aan Noortje. Zodra jouw sollicitatie bij ons binnen is, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 • Kennismaken met Adjust

  Kennismaken met Adjust

  Dat kan online/digitaal en ook op ons kantoor in Amstelveen. Je hebt het gesprek met Noortje Bruggeman en als jij dat wilt sluit ook Guido graag aan. Tijdens dit gesprek leer je alles over Adjust, de functie en de doorgroeimogelijkheden. De volgende stap in het sollicitatieproces is het maken van het online Fitch assessment.

 • Kennismaken met je manager

  Kennismaken met je manager

  Als je het Fitch assessment hebt gemaakt, plannen we een afspraak in voor de terugkoppeling en de kennismaking met je manager. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw kennis & ervaring en je competenties.

 • Gesprek over arbeidsvoowaarden

  Gesprek over arbeidsvoowaarden

  Dan is het tijd om te kijken naar de arbeidsvoorwaarden. Gelukkig zijn deze ook al eerder in het proces ter sprake gekomen. En wanneer we samen tot overeenstemming zijn gekomen, plannen we een gesprek in om de arbeidsovereenkomst te tekenen. Altijd weer een feestje!

 • Aan de slag!

  Aan de slag!

  Dan is het zover: je eerste dag bij Adjust. Maak je geen zorgen; de eerste dag zit vol leuke ontmoetingen. Zo leer je snel je collega's kennen en ben je snel aan de slag.

Author
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Marjolein.

andere vacatures bij Adjust

Medior Inkoper NPR – Veghel

Ben jij een gedreven Inkoper op tactisch niveau met goede onderhandelingsvaardigheden? Ben je in staat snel in te spelen op…

 • Icon32-40 uur
 • IconVeghel
 • IconVast

Medior Inkoper Food Vers – Veghel

Ben jij commercieel en zit onderhandelen in je DNA? Heb jij ervaring als inkoper binnen de foodindustrie? Ben je daarnaast…

 • Icon32-40 uur
 • IconVeghel
 • IconVast