Interim vacatures

Inkoopadviseur Inhuur – Breda

Krijg jij energie van het inrichten van een goed en efficiënt inhuurproces? Lees dan snel verder!

Adjust zoekt een Inkoopadviseur Inhuur!

 • Icon24 uur
 • IconBreda
 • IconInterim
 • IconSenior
Solliciteren
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Marjolein.

Author
Jobs

Over de functie

De inhuurdesk is onderdeel van de afdeling HR van de onze opdrachtgever. Hier werken zij met 5 collega’s dagelijks aan een goed en efficiënt inhuurproces. Daarnaast regelt onze opdrachtgever de werving, selectie en contractering van externe inhuur en adviseren leidinggevenden over de rechtmatigheid ervan. Dit is belangrijk omdat de inhuur moet voldoen aan de Aanbestedingswet en er ook regionale contractafspraken zijn die gevolgd moeten worden.

Bij de inhuurdesk komen veel vragen binnen van inhurende managers, leveranciers en ingehuurde medewerkers. De meeste (operationele en praktische) vragen worden beantwoord door de collega’s van de inhuurdesk. Sommige vragen zijn wat lastiger te beantwoorden, doordat er wat meer uitzoekwerk voor nodig is of omdat het gaat over de rechtmatigheid van de inhuur. Deze vragen worden nu opgepakt door de huidige adviseur inhuur. Jij gaat hierin als ‘buddy’ met de adviseur inhuur optrekken, zodat de workload verdeeld kan worden en het mogelijk is om te sparren over lastige casussen. Daarnaast kun je ook samen met de adviseur inhuur werken aan projectmatige klussen die moeten worden afgerond. Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van ons nieuwe inhuurbeleid.

Een achtergrond als inkoopadviseur binnen de overheid is daarbij een pré, omdat je dan ervaring hebt met de rechtmatigheid in het inkoopproces en bekend bent met de Aanbestedingswet. Maar ook ambitieuze jonge inkoopprofessionals kunnen voor de job in aanmerking komen (mits zij ondersteund worden vanuit een backoffice op gebied van o.a. aanbestedingsrechtelijke vraagstukken).

Het is een pré als je ook kennis hebt van de wet DBA en de WAB.


Daarnaast zijn de onderstaande ‘soft skills’ op jou van toepassing:

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je laat je door wat weerstand niet uit het veld slaan en bent in staat om op diplomatieke wijze een boodschap helder over te brengen
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen (bijvoorbeeld op het moment dat er een spoedvraag voorbij komt waar je snel een antwoord op moet geven) en weet de juiste prioritering aan te brengen in jouw werkzaamheden;
 • Je hebt een dienstverlenende, proactieve houding en een hands-on mentaliteit;

Wat wij bieden

Adjust is hét consultancybureau gespecialiseerd in inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en (beleids)advisering. Voor overheden en bedrijven. Al 15 jaar gaan we voor het beste resultaat, met oog voor de impact van elk besluit, op zakelijk én menselijk vlak. Omdat winst meer is dan alleen kostenbesparing.

Werken bij Adjust is werken aan inhoudelijk interessante projecten bij mooie klanten. Samen met ruim 60 collega’s die vooroplopen in de ontwikkelingen binnen de publieke en private sector.

Het betreft een interim functie voor 24 uur per week voor 6 maanden (met de optie tot verlenging).

Solliciteren?

Nieuwsgierig? Of is het overduidelijk dat deze baan bij jou past? Mail dan je cv naar marjolein.grimme@adjust.nl of bel voor meer info 06-30517750.

daarom kies je voor Adjust

Samen één team

Samen komen we verder. We helpen elkaar tijdens het sales proces en tijdens het uitvoeren van de opdracht. Samen excelleren!

Uitdagende opdrachten

Adjust biedt uitdagende opdrachten op alle niveaus bij zowel overheden als binnen private organisaties. Jij kiest je eigen opdracht!

Hart en hoofd

Bij Adjust durf je op professionele wijze je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dit betekent dat we ons gezond verstand gebruiken en gewetensvol te werk gaan. Dit is jouw onderscheidend vermogen als consultant.

Adjust in 90 seconden
Video

Via Adjust kom ik altijd in aanraking met interessante en uitdagende projecten.

Author
Frank Manders

Associate & projectmanager Special Projects

Jouw interim opdracht gespot? Zo verloopt het proces

 • Reageren op een opdracht

  Reageren op een opdracht

  Reageer op een van onze gepubliceerde interim opdrachten of neem direct contact op met onze Resource & Matching Manager, Eveline Bos om alle mogelijkheden te bespreken

 • Kennismaking met de Resource & Matching Manager van Adjust

  Kennismaking met de Resource & Matching Manager van Adjust

  Samen bespreken wij jouw profiel, eisen en wensen waaraan een nieuwe interim opdracht moet voldoen en komen we tot een selectie van passende opdrachten.

 • Opstellen aanbiedingsdocumentatie en overeenkomen condities

  Opstellen aanbiedingsdocumentatie en overeenkomen condities

  Adjust ontzorgt jou als zelfstandige door de benodigde aanbiedingsdocumentatie op te stellen, te optimaliseren en je voor te bereiden op een intakegesprek zodat jij de beste kans maakt om voor de beoogde interim opdracht geselecteerd te worden.

 • Starten op jouw nieuwe interim opdracht

  Starten op jouw nieuwe interim opdracht

  Gefeliciteerd! Je mag starten op jouw volgende interim opdracht, Adjust staat altijd voor je klaar tijdens de uitvoering van jouw nieuwe opdracht.

Author
Heb je nog vragen?

Neem contact op met Marjolein.

andere vacatures bij Adjust

Medior Inkoper NPR – Veghel

Ben jij een gedreven Inkoper op tactisch niveau met goede onderhandelingsvaardigheden? Ben je in staat snel in te spelen op…

 • Icon32-40 uur
 • IconVeghel
 • IconVast

Medior Inkoper Food Vers – Veghel

Ben jij commercieel en zit onderhandelen in je DNA? Heb jij ervaring als inkoper binnen de foodindustrie? Ben je daarnaast…

 • Icon32-40 uur
 • IconVeghel
 • IconVast