Zakelijke dienstverlening

Introductie

Inmiddels heb jij al enige kennis opgedaan met betrekking tot inkoop-en/of contractmanagement binnen de maakindustrie en bent een volwaarwaardige technische gesprekspartner voor jou stakeholders. Je bent opzoek naar een organisatie waar jij de ruimte krijgt om jouw technische kennis en ervaring in te zetten voor verschillende midden- en grote opdrachtgever. Bij ons, Adjust, krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te specialiseren of generaliseren op het gebied van inkoop en/of contractmanagement.

[Lees meer…] overMedior technisch inkoop consultant – Nederland

Introductie

Jij hebt al heel wat jaren ervaring als (technisch) inkoopprofessional. Als volwaardig gesprekspartner op zowel strategisch als technisch gebied doorzie jij de complexe belangen waar verschillende stakeholders mee geconfronteerd kunnen worden rondom inkoop- en/of contactmanagement. Met behulp van jouw ervaring begeef jij je graag in deze complexe inkooptrajecten binnen de maakindustrie waarbij je gewend bent de eindverantwoordelijkheid te dragen, strategische keuzes te maken en mensen aan te sturen zonder dat de kwaliteit of veiligheid in het geding komt.

Bij Adjust bieden we jou de kans om jouw strategisch inzicht in te zetten bij een innovatieve werkgever met sterke focus op kennisdeling, samenwerking en vakinhoudelijke ontwikkeling.

[Lees meer…] overSenior Technisch inkoop consultant – Nederland

Introductie

Dankzij jouw ruime ervaring en betrokkenheid bij de productie van fysieke producten ben jij bekend met het belang van goede (technische) inkooptrajecten en contractmanagement. Dit commerciële aspect van jouw functie wekt je interesse en jij wilt je kennis op dit gebied graag uitbreiden.

Als kennisorganisatie zorgt Adjust ervoor dat jij beschikt over de juiste vakinhoudelijke ontwikkeling waardoor jij zelfstandig aan de slag gaat op het gebied van technisch inkoop- en/of contractmanagement. Om aan de slag te gaan als Technisch Inkoop Consultant heb jij dus (nog) geen inkoopervaring nodig!

[Lees meer…] overTechnisch inkoop consultant (geen inkoopervaring nodig) – Nederland

Introductie

Heb je al een aantal jaar kennis opgedaan binnen het inkoop- en/of contractmanagement vakgebied? En wil je met jouw kennis en ervaring een bijdrage leveren op het gebied van inkoop binnen het sociaal domein. Wil je gemeenten, Regionale samenwerkingsverbanden en Uitvoeringsorganisaties helpen bij het realiseren van hun maatschappelijke doelen?


Lees snel verder en solliciteer!

[Lees meer…] over(Inkoop)consultant Sociaal Domein – Landelijk

Introductie

Ben jij een doorgewinterde professional op het gebied van ICT Inkoop, klaar voor een leidende rol? Als Senior ICT Inkoop Consultant ben jij de architect van strategische inkoopbeslissingen voor hoogwaardige ICT-producten en -diensten. In deze sleutelrol ontwikkel je niet alleen inkoopstrategieën, maar identificeer je ook geschikte leveranciers en onderhandel je over contracten. Je werkt nauw samen met verschillende gewaardeerde opdrachtgevers en hun interne stakeholders om op maat gemaakte inkoopoplossingen te bieden die perfect aansluiten op hun zakelijke doelstellingen.

[Lees meer…] overSenior ICT inkoop consultant – Nederland

Introductie

Ben jij klaar voor een dynamische uitdaging waarin jouw expertise als Senior Logistiek Inkoop Consultant het verschil maakt? Stap aan boord bij ons team en speel een sleutelrol in het herschrijven van de toekomst van inkoopprocessen bij vooraanstaande opdrachtgevers.

Als Senior Consultant ben je niet alleen een ervaren strateeg en onderhandelaar, maar ook een visionair die anderen inspireert om tot nieuwe hoogten te stijgen. Word de drijvende kracht achter complexe logistieke inkoopprojecten, analyseer bestaande processen en onderhandel met lef en finesse met leveranciers. Bij ons draait het niet alleen om inkoop, maar staan wij voor samenwerking met de klant op basis van diepgaande kennis, ervaring, innovatieve oplossingen en inzit van technologie.

[Lees meer…] overSenior inkoop consultant – Nederland