Vast

Introductie

Heb je inmiddels al enige kennis opgedaan binnen het inkoop- en/of contractmanagement vakgebied? Wil je jouw kennis en ervaring op het gebied van inkoop inzetten om publieke organisaties te helpen bij het realiseren van hun maatschappelijke doelen? Bij Adjust krijg je de mogelijkheid om jezelf te specialiseren of te generaliseren op het gebied van inkoop en/of contractmanagement, terwijl je tegelijkertijd werkt aan je persoonlijke en vakinhoudelijke groei.

[Lees meer…] overMedior Inkoop Consultant – Landelijk

Introductie

Heb jij al heel wat jaren ervaring als inkoopprofessional? Weet je als geen ander hoe je waarde kunt creëren vanuit inkoop zodat organisaties maatschappelijke doelen kunnen realiseren? Onderken jij de complexe belangen waar stakeholders mee geconfronteerd kunnen worden? Begeef jij je graag in bestuurlijke organisaties waar politieke sensitiviteit een rol kan spelen? Maar ben je inmiddels toe aan meer afwisseling en kennisdeling?

Bij Adjust bieden wij jou de kans om met jouw strategisch inzicht aan de slag te gaan bij een innovatieve werkgever met een sterke focus op kennisdeling, vakinhoudelijke ontwikkeling en samenwerking binnen teams.

[Lees meer…] overSenior Inkoop Consultant – Landelijk

Introductie

Heb je al enige kennis opgedaan binnen het vakgebied van contractmanagement? En wil je met jouw opgedane kennis en ervaring hier graag een bijdrage op leveren binnen het sociaal domein? Zou je o.a. gemeenten, Regionale samenwerkingsverbanden en Uitvoeringsorganisaties willen helpen bij het realiseren van hun maatschappelijke doelen? Lees snel verder en solliciteer!

[Lees meer…] overContractmanager Sociaal Domein – Landelijk

Introductie

Heb je al een aantal jaar kennis opgedaan binnen het inkoop- en/of contractmanagement vakgebied? En wil je met jouw kennis en ervaring een bijdrage leveren op het gebied van inkoop binnen het sociaal domein. Wil je gemeenten, Regionale samenwerkingsverbanden en Uitvoeringsorganisaties helpen bij het realiseren van hun maatschappelijke doelen?


Lees snel verder en solliciteer!

[Lees meer…] over(Inkoop)consultant Sociaal Domein – Landelijk

Introductie

Het Motive Procurement Management Program heeft één doel: jou alle kennis en vaardigheden laten ontwikkelen zodat je in staat bent om het maximale uit jezelf te halen en je ambities als inkoopconsultant of inkoopmanager te realiseren.

Het Motive Procurement Management Program is uniek én is beschikbaar in heel Nederland.

[Lees meer…] overMotivator – Nederland

Introductie

Het Motive Procurement Management Program heeft één doel: jou alle kennis en vaardigheden laten ontwikkelen zodat je in staat bent om het maximale uit jezelf te halen en je ambities als inkoopconsultant of inkoopmanager te realiseren.

Het Motive Procurement Management Program is uniek én is beschikbaar in heel Nederland.

[Lees meer…] overMotivator – Nederland