Vast / Tijdelijk

Introductie

Ben jij een gedreven professional met een passie voor logistiek en wil je jouw carrière een boost geven? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Logistiek Inkoper zonder specifieke inkoopervaring om ons team te versterken. Als jij klaar bent om je tanden te zetten in uitdagende logistieke inkoop vraagstukken, willen wij graag met jou kennismaken.

Om aan de slag te gaan als Inkoop Consultant heb jij dus (nog) geen inkoopervaring nodig!

[Lees meer…] overLogistiek inkoop consultant (geen inkoopervaring nodig) – Nederland

Introductie

Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière als Logistiek Inkoop Consultant? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze Medior Logistiek Inkoop Consultant om ons team te versterken. Als consultant speel je een cruciale rol in het adviseren van klanten op het gebied van logistieke inkoop en het implementeren van efficiënte oplossingen.

[Lees meer…] overMedior Logistiek inkoop consultant – Nederland

Introductie

Ben jij klaar voor een dynamische uitdaging waarin jouw expertise als Senior Logistiek Inkoop Consultant het verschil maakt? Stap aan boord bij ons team en speel een sleutelrol in het herschrijven van de toekomst van inkoopprocessen bij vooraanstaande opdrachtgevers.

Als Senior Consultant ben je niet alleen een ervaren strateeg en onderhandelaar, maar ook een visionair die anderen inspireert om tot nieuwe hoogten te stijgen. Word de drijvende kracht achter complexe logistieke inkoopprojecten, analyseer bestaande processen en onderhandel met lef en finesse met leveranciers. Bij ons draait het niet alleen om inkoop, maar staan wij voor samenwerking met de klant op basis van diepgaande kennis, ervaring, innovatieve oplossingen en inzit van technologie.

[Lees meer…] overSenior inkoop consultant – Nederland

Introductie

Wil jij de brug slaan tussen ICT-expertise en inkoop? Ben jij leergierig en wil jij uitblinken door diepgaande kennis en exercitie van inkoop? Als ICT Inkoop Consultant bieden wij jou de unieke kans om jouw brede kennis van ICT te combineren met inkoopvaardigheden. In deze rol adviseer jij opdrachtgevers bij het (strategisch) inkopen van hoogwaardige ICT-producten en -diensten. Ondanks het ontbreken van directe inkoopervaring, breng je waardevolle kennis mee op het gebied van ICT-projectmanagement, het identificeren van technologische behoeften en begrip van de laatste ontwikkelingen in de sector.

Om aan de slag te gaan als Inkoop Consultant heb jij dus (nog) geen inkoopervaring nodig!

[Lees meer…] overICT inkoop consultant (geen inkoopervaring nodig) – Nederland